Гуинет Полтроу била на прага на смъртта

1
Добави коментар
DanielaK
DanielaK

Една от най-популярните актриси – Гуинет Полтроу, за първи път открито разказа за преживения спонтанен аборт и как е била на косъм от смъртта.

Актрисата, която е омъжена за фронтмена на Coldplay Крис Мартин, споделя, че е изгубила третото си дете при спонтанен аборт, който за малко не я убил.

Полтроу има 8-годишна дъщеря Епъл и син Моузес, който става на седем години следващия месец.

„Децата ми постоянно ме молят да родя още едно бебе. Никога не се знае, може да събера сили за още едно. Третото ми липсва, мисля за това. Но вече имах наистина лоши преживявания, когато бях бременна с третото дете. Не тренирах и бях на път да умра. Така че се двоумя дали да оставя положението такова, каквото е или да опитам отново. Бях зле. Липсваше ми витамин D, имах анемия, черният ми дроб беше задръстен, имах хормонален дисбаланс и доброкачествен тумор на яйчника, който трябваше да бъде отстранен. Разбрах, че е време за промяна“, сподели Гуинет.

Тя обаче не пести ласкави думи за съпруга си.

„Каквото и да се случва в брака ни, аз избрах най-добрия баща. Крис е много добър с децата и е много успокояващо да знам, че имам деца от толкова добър мъж. Ние сме отдадени родители, вземаме всички решения заедно и разчитаме на подкрепа един от друг“, разказва актрисата.

„Бях зле. Липсваше ми витамин D, имах анемия, черният ми дроб беше задръстен, имах хормонален дисбаланс и доброкачествен тумор на яйчника, който трябваше да бъде отстранен. Разбрах, че е време за промяна“, споделя още Полтроу.