За първи път! Вижте наследника на Онур и Шехеразада

1
Добави коментар
violeta.simeonova.5
violeta.simeonova.5

За първи път! Вижте наследника на Онур и Шехеразада

Екранната Шехеразада показа сина си

Едно от най-обичаните актьорски семейства в съседна Турция Халит Ергенч и Бергюзар Корел показаха порасналия си син. Актьорите, които с участието си в сериала „1001 нощ“ се превърнаха в любимци на зрителите на Балканите вече не крият малкия Али, който според мнозина е откраднал най-хубавото от Онур и Шехеразада.

Малчуганът направи дебюта си пред медиите само дни след като се роди. Въпреки това екранните Онур и Шехеразада избягваха да го поставя в светлините на медиите.

Малчуганът се роди в началото на 2010 година и бързо влезе във фокуса на медиите. Първите му стъпки също бяха запечатани от папараци, а също и как си играе в парка с майка си.

Ето го синът на Бергюзар и Халит

Притеснена за сигурността на малчугана красивата Бергюзар дълго време го криеше от фотографите. Днес обаче звездното семейство не се притеснява от любопитните папараци и дори позира пред камерите.

Малчуганът често е сниман от папараци

Двойката дори от време на време го взима на снимачната площадка, издават близки до актьорите. Въпреки че малкият Али още не е проходил, той вече е наясно с всички тайни на киното.

Наследникът на звездите вече свикна със славата

Щастливите родители не крият, че тъмнокосия чаровник е най-голямата им радост. И дори вече мислят да му подарят братче или сестричка. Що се отнася до феновете на екранната Шехеразада, те умилено твърдят, че малчуганът е копие на майка си. А вие как мислите? На кой от двамата родители повече прилича.

Клюки.вс препоръчва и: