Неймар: Мечтая за Барса, Реал или Челси

2
Добави коментар
dbasharanov
dbasharanov

Бразилската звезда на Сантош Неймар изрази за пореден път своето желание да играе някой ден в голям европейски клуб. Стрелецът все пак остави пред себе си три врати широко отворени.

„Мечтая да играя в Европа, за голям клуб като Барселона, Реал Мадрид или Челси. Да, Барселона ме впечатлява най-много, този тим има страхотни играчи като Шави, Иниеста, Фабрегас и Дани Алвеш“, каза бразилският нападател пред „Еспорте Еспетакулар“.

„Кой не би искал да играе заедно с Меси, Шави и Иниеста? Те са страхотни футболисти. Но няма смисъл да се спекулира кога ще напусна Сантош. Ще напусна тогава, когато искам да го направя.“

„Не зная дали щях да пасна на отбора, ако се бях присъединил към Барса, но засега зная, че мястото ми е в Сантош. Старая се да бъда фокусиран през цялото време. Има дни, в които нещата се получават, в други – не се получават. Не мога всеки път да бъда перфектен.“

„Не зная дали някога ще достигна нивото на Кристиано Роналдо и Меси, но ако го направя, ще бъда повече от щастлив.“

„Не съм си поставял за цел да бъда по-добър от този или онзи футболист, просто искам да подобрявам играта си“, завърши своя коментар Неймар.