Илиан Илиев остава треньор на Левски

2
Добави коментар
mignews
mignews

Илиан Илиев остава треньор на „Левски“, а Даниел Боримиров ще се завърне като спортен директор на „Герена“. Очаква се Боримиров да бъде представен пред отбора утре. „Илиан има пълното ми доверие.  Двамата с Боримиров получават и картбланш да освободят играчи от отбора, ако преценят. Аз подкрепям всяко решение, стига „Левски“  да върви напред“, сподели г-н Батков.

Илиан лобираше отдавна за връщането на Боримиров на поста спортен директор. Двамата са първи приятели от големия „син“ тим в началото на 90-те години.  Илиан Илиев ще строи „Левски“ за тренировка утре. „Сините“ се събират в 11 ч. за пъвив път след злополучния мач с „Монтана“. Треньорът хвърли оставка след издънката 0:0.

Още тогава изпълнителният директор Иво Тонев обаче бе категоричен: „Не я приемам по такъв начин и в такъв момент. „Искам да ви кажа нещо – „Левски“ ще е е шампион. С тези играчи, в тази съблекалня! Има начини за това“, добави Тонев. Днес цял ден на „Герена“ чертаха планове за излизане от кризата, която започна с шамара 0:2 от „Ботев“ (Пд).