Британка стана лице на свободни боеве

1
Добави коментар
sportal_bg
sportal_bg

Британската топманекенка Карли Байкър, която е по-известна с изявите си като модел на бельо по световните подиуми, ще стане новото лице на турнира по смесени бойни изкуства Ultimate Fighting Championship.

Това стана възможно, след както красавицата най-сетне успя донякъде да превъзмогне последиците от тежката автомобилна катастрофа, в която загина нейният интимен приятел. Става въпрос за Том Мейнард, който приживе беше определян като една от най-ярките изгряващи звезди на световния голф.

По време на инцидента спортистът, който беше почти десет години по-млад от манекенката, заби спортната си кола в електрически локомотив, след като излетя от шосе на релсите южно от Лондон. По данни на следствието младежът загинал още преди стълкновението с тежката машина. Той умрял от мощен токов удар, възникнал след съприкосновението на колата с контактната релса на локомотива. “Ти беше особен човек, с когото имах щастието да се срещна, написа след трагедията Карли в микроблога си в Twitter. – Ти ме направи най-щастливото момиче на земята. Винаги ще те обичам.”Сега пък Карли казва, че ще стиска палци на всеки боец, който излезе на ринга.