Какво да ядем, за да горим мазнини

1
Добави коментар
Femmes.bg
Femmes.bg

Какво да ядем, за да горим мазнини.

Какво да ядем без да пълнеем. Това е въпрос, който вълнува всяка жена. Докато мъжете си мислят, че жените търсят идеалния партньор, жените се интересуват какво могат да похапват без да им се отрази на фигурата. Ето четири храни, с който да горим мазнините.
Канела.
Знаете ли, че ако към храната ни добавим само четвърт малка лъжичка с канела това ще помогне за усвояването на захарта и ще понижи кръвната захар.

 

 

 

Зелен Чай
Пиенето на зелен чай, също води до горенето на калории. Тук учените посочват, че между 4-6 чаши от топлата напитка могат да изгорят до 80 калории.

 

 

Пикантна храна

Пикантната храна не е за всеке, но пък тези от вас, които обичат да си похапват от нея могат да се възползват. Тайната на пикантната храна е в това, че повишава работата на потните жлези. Изпотяваме с еповече и горим мазнини. Като във фитнеса (пикантната храна не може да замести фитнеса ). Подправките с пикантен вкус повишават и скоростта на метаболизма и бързото усвояване на храната.

 

Грейпфрут
Всички знаем, че плодовете са полезни за нашето здраве. Греипфурта е един от плодовете, който се препоръчват да се консумират преди хранене ако искаме да свалим излишните килограми. приемането на сок от този южен плод може да стопи до 2 килограма за 2 седмици.