Ключодържател превръща iPhone в компактен, двуканален пулт за DJ

13
Добави коментар
wweb
wweb

Slussen не е от аксесоарите за iPhone, които се срещат често. Той е малка периферна джаджа, която се свързва към аудио порта на вашия смартфон и предоставя двуканален достъп до устройството – единият за слушалки, а другият за тонколони. Аксесоарът е придружен от специално приложение, което ще трансформира дисплея на вашия iPhone в пулт за DJ-и.

Комбинацията между хардуерната и софтуерната функционалност на Slussen използват и един уникален трик, който няма да откриете в нито един от останалите аксесоари.. На практика, вие ще можете да обработвате един трак в слушалките си, докато съвсем друга мелодия звучи върху тонколоните. Приложението дава достъп до разнообразни функции за миксиране на музика с: два грамофона, cross-fader, синхронизация между песни, bpm регулатор, скреч и др.

 

 

Портативният пластмасов аксесоар се прикрепя към ключодържателя и ще бъде винаги с вас. Това, заедно с функцията за запис, означава че можете да създавате и миксирате музика по всяко време, директно на телефона си.

 

Slussen е достъпен в сайта на производителя Urbanears на цена от $15 и няколко свежи цвята. Приложението Slussen ще откриете в App Store. Друго перфектна платформа за миксирае на музика с iPhone e djay.