Международно признати сертификати за владее на английски език IESOL

1
Добави коментар

Международно признати сертификати за владее на английски език IESOL

Предлагаме подготовка за явяване на изпит за получаване на междинароден сертификат за различни нива. Международните сертификати са без давност и гарантират Вашите познания по английски език пред университети, работодатели и други институции по цял свят. За всички, които искат да надградят езиковата си подготовка и подплатят знанията си с общовалиден документ за цял живот, предлагаме онлайн курсове за подготовка за сертификатни нива:

B1 (ЗА РАБОТА)
B2 (ЗА ОБУЧЕНИЕ)
C1 (ЗА ПРЕВОДАЧИ)

БЕЗСРОЧЕН ДОКУМЕНТ ЗА НИВО НА ВЛАДЕЕНЕ НА АНГЛИЙСКИ ЕЗИК ВАЛИДЕН В ЦЯЛ СВЯТОнлайн курсовете за сертификатно ниво подгатвят обучаемите за успешното полагане на изпитите, а също така развиват в много голяма степен основните им езикови умения. Примерните изпити по време на курса се провеждат ОНЛАЙН по автентични материали от минали изпитни сесии (PAST TESTS) и са гаранция за успешното полагане на изпита.
Кандидатите, взели изпита през 2009-2014 година сме подготвили изцяло онлайн.

Списък на получилите международен сертификат IESOL ( INTERNACIONAL ENGLISH for SPEAKERS of OTHER LANGUAGES )

Виж списък

Сертифициране на най-високо ниво.

Ако искате да дадете на вашите езикови постижения международния печат на одобрение, OnlineEnglishClassroom е най-добрият избор за вас. Международните сертификати са признати от работодатели и университети по целия свят. Увеличете въздействието на автобиографията си и шансовете си за успех в кариерата, като отидете с име, което всеки знае!

Сравнителна таблица за нива A2, B1, B2, C1, C2 на владеене на английски език

CEF level

Cambridge

IELTS level

TOEFL iBT

TOEIC

Michigan

LTE

C2

CPE

7.5 +

ECPE

level 5

7.0

100

C1

CAE

6.5

90

880

level 4

6.0

80

B2

FCE

5.5

70

ECCE

level 3

5.0

60

B1

PET

4

550

level 2

A2

KET

3

level 1