Топ певицата Бионсе под въздействието на демонични сили

6
Добави коментар
hristiqnin
hristiqnin

03/20 2013

Категория: Видео

Създадена на Сряда, 20 Март 2013 10:19

Последно обновена на Петък, 26 Декември 2014 07:12

Посещения: 9616

Добави в Svejo

Топ певицата Бионсе под въздействието на демонични сили

Смразяващи кадри показат певицата в съвсем друга светлина, по време на изпълненине на Super Bowl 2013

Снимка © hristiqni.com

Кадрите в следното видео са съвсем реални. Те са от изпълнението на Бионсе по време на почивката на Super Bowl в Ню Орлиънс. На моменти изпълнителката изпада в състояние подобно на транс, очите и стават чисто черни а гушата и се деформира. Твърди се, че дори самият дявол е говорил чрез нея през това време.

Трансформацията се случва точно по време на сченичния ритуал, в който заявява „Тя иска да усети енергията…“

Както се вижда в клипа очите и стават тъмно черни и съвсем изчезват, а шията и променя формата си. Цялото и лице се деформира. Това е характерно демонично състояние, често по време на екзорсизъм и изгонване на демони от хората, те изглеждат по същия начин.

От доста време се твърди, че Бионсе е член на масонската ложа, но за първи път тя се разкрива до такава степен пред феновете си. Интересуващите се знаят за силно изразената масонска символика в клипa на песента Telephone, изпълняваща се от Lady Gaga и Beyonce.

И текстът на песента, както и клипът към нея са изпълнени със сатанистки символи. Това се прави с цел да се набият в подсъзнанието на масата фенове, които го гледат.

По голям процент от феновете на Бионсе и лейди гага са тинейджърки, абсолютно незапознати и неподозиращи за ритуалите и символиката, която се крие в изпълненията на звездите.

Дяволът доста умело таргетира най-младото поколение и по този начин си осигурява бъдещи души.

“Ако един възрастен ми каже „Аз няма да се присъединя към вас“ аз спокойно ще му отговоря „Твоето дете вече ни принадлежи“. Кой си ти? Скоро няма да те има.„ – Адолф Хитлер

Видео

Сайтът се нуждае от вашата подкрепа за месеците март и април.
За повече информация последвайте връзката: – КЛИК

< Предишна

Следваща >

Добавете коментар