CONVERSE представя колекция кецове All Star за сезон Пролет/Лято 2013

1
Добави коментар

Shoes are boring, wear snickers

Conversе представя новата си колекция All Star кецове Пролет/Лято 2013. Тя носи закачливото послание Обувките са скучни – носете кецове и е символ едновременно на настъпването на пролетта и израз на свободния дух. Популярната марка гарантира, че в пролетно-летния сезон на 2013 г., дори за миг няма да скучаеш, а изборът на само един модел кецове от новите линии е невъзможен.

На фокус е Chuck Taylor All Star Well Worn –  хит с модели от небрежно изтъркан деним.
CHUCK TAYLOR ALL STAR WELL WORN COLLECTION – Shoes Keep it Clean, Sneakers Get Dirty

Колекцията Chuck Taylor All Star Well Worn на Converse в избелели цветове е перфектният избор за пролетта.

Get Dirty е начин на мислене; колко далеч може да стигне един човек. За усилията, които се влагат при себеизразяването. За смелостта първо да скочиш, а после да мислиш. Това е творческият дух на най-посветените и готини хора. Това не е апел да си мръсен, а да се втурнеш с главата напред с всичките си позитиви и несъвършенства, които изразяват креативния дух.  Тази колекция дава живот на мисленето Get Dirty и износените кецове.

Chuck Taylor All Star Well Worn Collection представя селектирани модели, допълнително обработени, за да им се придаде перфектен износен вид. Този винтидж ефект изпълва с история и характер кецовете и създава естествено усещане за лято, но не за сметка на комфорта. Защото когато стане въпрос за чифт износен и прокъсан Chuck Taylor All Stars, неизменно той навява на всеки фен на марката скъпи спомени, оставили ярък отпечатък в живота му.

Колекцията Chuck Taylor All Star Well Worn се състои от ниски, средни и високи модели кецове, в различни цветове и щампи: светло сиви, светло сини, червени, бледо зелени, розови и бели.

Етикети: Conversе, Conversе All Star, кецове, мода