Уау! Вижте замъка на Клаудия Шифър

1
Добави коментар
violeta.simeonova.5
violeta.simeonova.5

Гласувайте за статията

Немският супермодел живее в английска крепост от 16 век

В истински замък живее един от най-големите супермодели на 20 век. Немската манекенка Клаудия Шифър може и да се оттегли от модния подиум, но светът все още въздиша по нея. Откакто се омъжи през 2002 година за режисьора Матю Вон Клаудия почти не се появява по светски събития. Вместо това предпочита да живее в средновековния си английски замък.

Клаудия Шифър си купи цял замък

Огромното имение построено през 1574 година в Съфолк, Англия е истинска атракция за туристите. Въпреки това малцина имат възможност да минат през прага му. Местните разказват, че в замъка витаят привидения. Но самата Клаудия с усмивка реагира на тези разкази. Въпреки самата тя се е възползвала от услугите на медиум, за да провери дали това е истина.

Манекенката често снима рекламни фотосесии там

Огромното имение разполага с куп удобства, въпреки старомодния си външен вид. Манекенката го реновира почти изцяло, като се старае да запази автентичното излъчване. Езеро, градина и дори собствен параклис са само част от обектите в комплекса. Клаудия признава, че в своя замък се чувства истинска принцеса.

Манекенката заснема дори някои от рекламните си фотосесия в дома си. Днес там тя се е отдала и на мечтите си да стане успешен дизайнер.

Етикети: дом, Клаудия Шифър