Слави скри Мартина!

1
Добави коментар
yApple

Стартът на танцувалното риалити на Слави Трифонов „Магаданс: Предизвикателството” започна с голяма изненада за зрителите. Сред балерините-участници не попадна любимата на Дългия – Мартина Огнянова. Мълвата, че тя е влязла в болница заради пневмония, се оказа пълна лъжа, показа проверка на „ШОУ”.

Очакваше се „Магаданс: Предизвикателството” да е звездният час на любимата на Дългия, а и мнозина бяха убедени, че проектът е замислен точно заради възможността да се изяви. Оказа се обаче, че до последно Слави умувал дали да пусне Мартина по такъв начин под светлината на прожекторите.

Буквално дни преди началото на шоуто Трифонов заявил на гаджето си, че иска да я предпази от хорското внимание и затова й поверил по-важна роля – в момента тя помага зад кадър на всички двойки в надпреварата с хореография на танците, които те получават като задачи, научи “ШОУ” от свои хора в екипа на Трифонов.

Дългия неведнъж през годините е заявявал, че редица хора от екипа му са паднали жертва на славата и суетата. Явно е, че не иска да рискува това да се случи и с Мартина.

Подарил й силиконови цици за ЧРД?

Мартина все пак не останала “капо”, носи непотвърдена официално мълва. Причина за това бил подаръкът, който получила от Трифонов за рождения си ден на 2 март. Той не бил 24-каратов, а… 600-кубиков. Сочни силиконови цици били най-мечтаният подарък за Огнянова и Дългия я ощастливил. Шоуменът лично избрал размера на имплантите, тъй като не обичал твърде напомпаните гърди.

И докато шефката в сянка се кефи на новите си придобивки, сериозна критика към балет „Магаданс” заваля още с изявите им на жури по време на кастингите за подбор на участниците. Гневни зрители коментираха, че конкурсът е трябвало да се казва „Магаданс танцуват с мъже“, защото балерините избирали само представители на силния пол, които, дори и да не можели да танцуват, получавали високи оценки. Факт е, че жените, колкото и да се стараеха, бяха грубо порязвани и така на финала попаднаха само две девойки. Вероятно обаче всичко е ставало под давлението на самия Слави, който е държал повечето двойки на финала да бъдат в такава формация – мъж и жена.

Дългия пак набута свои кадри

Включването на Метин Енимехмедов сред финалистите бе посрещнато на нож от зрителите. Преди години той спечели „Танцувай с мен”, а през 2012-а стигна на финалите и на „България търси талант”. За всички стана ясно, че участието му в „Магаданс: Предизвикателството” има за цел да държи висок интереса към проекта. Неотдавна брат му Октай се опита да стреля по Ахмед Доган и екипът на Слави бил убеден, че името Енимехмедов е гаранция за рейтинг.

Интерес буди и името на Семир Алкади, който преди години работеше с Дългия в „Хъшове” заедно с балет „Дива”.
За ко-водеща пък Трифонов и хората му избраха Ива Атанасова, която преди две години бе сред звездите на формата „Претендентът”.

Гъмзата вдигнал скандал

Йордан Йончев – Гъмзата, който в момента е в Америка на турне с колегите си Годжи и Цветан Недялков, показал изключителна ревност към половинката си Юлиана преди да замине, разкриват източниците на “ШОУ”. Тромпетистът провел разговор със Слави и го помолил да не дава за партньор на половинката си мъж. Точно поради тази причина танцьорката се състезава с 24-годишната Габриела Тодорова, за да се избегне излишно напрежение в семейство Йончеви.

Георги СТОЯНОВ