Скаутите на ЦСКА харесаха двама от Гоце Делчев

1
Добави коментар
todorova_nina
todorova_nina

Скаутите на ЦСКА са харесали двама футболисти на Пирин (Гоце Делчев) за лятната селекция на „червените“, пише „Меридиан мач“. Това са защитниците Атанас Дреновички и Димитър Пиргов (на снимката). Проблемите на ЦСКА в защита са накарали треньорския щаб и скаутите на клуба да се замислят за нови опции в отбрана, като желанието на ръководните фактори на „Българска армия“ е новите попълнения да са от България.

Атанас Дреновички играе успешно като десен и ляв краен защитник. Точно там са и основните слабости на ЦСКА. Въпреки че сега местата на Иван Бандаловски и Михаил Венков изглеждат бетонирани, двамата нямат равностойни заместници, а при евентуална тяхна продажба на някои от тях, „червените“ пак ще увиснат.

Централният защитник Димитър Пиргов е повече от убедителен от началото на шампионата в „А“ група. През миналото лято той бе на проби в Черно море, но варненци не му предложиха договор. Братът на бившия вратар на ЦСКА Илко Пиргов е на 23 години и има отлични предпоставки за добро бъдеще.