Явор Бахаров и дъщерята на Фатик са заедно!

1
Добави коментар
mmmimi
mmmimi

Младият актьор Явор Бахаров и дъщерята на Фатик – Александра Тюркмен, са заедно. Хванати за ръка, двамата се появиха на премиерата на историческата сага „Недадените“.
В главната роля на филма ще видим актьора Владимир Пенев, познат повече като комисар Емил Попов от хитовия сериал на БНТ „Под прикритие“ и вече като министър на културата в служебния кабинет. Героят на Пенев е пловдивският митрополит Кирил, един от най-големите защитници на българските евреи. В актьорския състав участват още Мариус Куркински, Камен Донев, Лидия Инджова, Явор Бахаров, Пенко Господинов, Стоян Радев, Стефан Вълдобрев, Ирини Жамбонас и други познати и обичани български актьори.

Явор Бахаров, който влиза в кожата на антисемита Любен, официализира любовната си дружба с Александра, по-голямата дъщеря на Адриана Тюркмен и Фатик. Чаровницата, която учи в класа на Стефан Данаилов в НАТФИЗ, се появи с флорален клин и черна туника. Брат Бахаров напоследък трайно е офъкал гъстата си къдрава коса заради своя Ромео в Армията.

Продукцията е на БНТ и „Артишок” „Недадените“ ни връща 70 години назад във времето и пресъздава едни от най-драматичните събития от българската история, повод за голяма национална гордост, непредаването на българските евреи в лагерите на смъртта.

Музиката към филма е написана от Стефан Вълдобрев, а песента изпълняват Белослава с китариста Мирослав Иванов./БЛИЦ