Над 3000 лева печалба от гонки в Еврофутбол с 12 лева залог

1
Добави коментар
dbasharanov
dbasharanov

Столичанин се сдоби с точно 3 127,80 лева печалба от Гонки в „Еврофутбол“ срещу скромния залог от 12 лева. Това се случи вчера, 19.03.2013 г., когато любителят на скоростните състезания с кучета пусна талона си в пункта на бул. „Черни връх“ № 31, хотел „Хемус“. С него той е направил предвиждане за точното подреждане на състезателите на първите три места за деветата гонка на хиподрума Перри Бар. Така успехът му осигуриха участниците в пробягването на 480-метровото трасе с номера съответно 5, 2 и 1 или трите „Б“-та – Ballasalla Luke, Ballyer Bullet и Bogcush Lad.

Същият вид залог – 1-3, донесе на разградчанин 849 лева. Той е пуснал щастливия си талон срещу 10 лева залог в пункта, който се намира в ж. к. „Освобождение“ бл. 6. Вярното му предвиждане е за второто надбягване на пистата в Крейфорд. Там местата от първо до трето се заеха от състезателите със същите номера 1, 2 и 3.

И Пловдив не изостана при даването на точни прогнози в Гонки вчера. Жител на тракийския град се оказа собственик на 100,10 лева, след като се раздели с 1 лев за залог, пускайки талон отново за точното подреждане на кучетата на първите три места. Обект на неговото предвиждане е също пистата в Крейфорд, но за гонка под номер 9, в която състезателите се подредиха според неговото очакване – 5, 6, 2.

Участник от Батак регистрира града сред най-успешните населени места в предвижданията с Гонки, като даде точна прогноза за победител и спечели 1 375 лева срещу 250 лева залог. Щастливата развръзка дойде с прекосяването на финала на състезател с номер 3 в първата гонка на хиподрума в Нотингам в понеделник.

Седмицата започна добре и за познавач от Бяла Слатина, който спечели 620 лева. Той е дал прогноза за победител в единадесетото надбягване на трасето в Ромфорд. Пуснал е печелившия си талон срещу 200 лева залог в пункта на ул. „Васил Левски“ № 20. А приятната сума му осигури кучето с номер 5 на име Newinn Phanter.

С 432,50 лева си тръгна от пункта на ул. „Никола Фурнаджиев“ № 1 в Пазарджик участник, дал прогноза за Трио на гонка 11 в Нотингам. Той е пуснал талона си също в понеделник срещу 25 лева залог с очакването състезателите с номера 1, 2 и 3 да се класират на първите три места.

50 стотинки залог и майсторското предвиждане 1-3 донесе на пловдивчанин 100,23 лева печалба. Той е играл в пункта кв. „Изгрев“, ул. „Вратцата“ също в първия ден от седмицата за третото надбягване на трасето в Хол Грийн. Успехът му дойде с прекосяването на финалната линия от кучетата с номера 1, 3, 2 точно в този ред.

Футболните привърженици също излъчиха свои представители сред познавачите в отминалите два дни. Врачанин си осигури 15 762,38 лева с предвиждане за три мача в права колонка. Срещите, които е избрал за своя успех са от Националната хокейна лига. Освен с печалбата от коефициенти той се сдоби и с подобаваща сума от бонус, който „Еврофутбол“ предлага за познати 3 срещи. В неговия случай това са 1 432,94 лева, които формираха общата сума от над 15 000 лева. В същия пункт падна и още една солидна печалба – 6 696 лева, взе отново любител на хокея. Той е играл две срещи от Националната хокейна лига

Сумата на Джакпот 13 достигна 27 416 лева, а тази на Джакпот Екстра 10 е 1 158 лева.