Кой е новият Левски във филма на Максим Генчев – ексклузивно в COOL… T

1
Добави коментар
mmmimi
mmmimi

Тази седмица в студиото на COOL…T ще гостува актьорът и режисьор Максим Ганчев, който за първи път в България стартира снимките по игралната версия на филма за Васил Левски. Той ще коментира от първо лице отзвука от скандала на седмицата в арт средите. Защо Генчев изненадващо реши да смени актьора, който ще изиграе Левски и кой ще замени Димо Алексиев в превъплъщението на Апостола, ще разберем тази събота, 24 март, от 16 ч. по bTV.

В следващото издание на лайфстайл предаването ще влезем зад кулисите на киното и ще видим костюми, декори и реквизит от култови холивудски продукции като „Терминатор 2”, „Междузвездни войни”. Екипът на COOL… T ексклузивно ще покаже и любимото облекло на завладелия женските сърца Вин Дизел от филма „Хрониките на Ридик”.

В шоуто тази събота ще падат дрехи и задръжки. В провокативен разговор за голотата в изкуството и шоубизнеса в студиото на Петя Дикова ще гостуват ексцентричният художник Валентин Бинчев и една от най-провокативните певици у нас – Лейди Би. Наскоро тя шокира всички с новината, че ще става майка. Репортерът Марина Евгениева ще ни разходи из изложбата на произведения на българските класици в изобразителното изкуство – „Голо тяло”.

Невена Цонева се завръща на музикалната сцена с пълна сила. Тя ще ни изненада с новия си клип „Девет нощи”. В предаването дует „Шик” ще споделят как празнуват Сребърната си сватба и защо преди пролетния си концерт Вили е в депресия, докато Краси събира поп звезди в зала „България”.

Как цвилещи кебапчета превзеха половин Западна Европа и какви са предимствата на нетрадиционния деликатес  – ще разкаже Апостол Николов, тази събота, 23 март, от 16.00 часа по bTV.