Неврология – Неврологично отделение с добри невролози – МБАЛ Централ Хоспитал Пловдив – Диагностика и лечение на неврологични…

1
Добави коментар
ivokumchev
ivokumchev

Отделение по Неврология в Централ Хоспитал

В неврологичното отделение в Централ Хоспитал се извършва диагностика и лечение на всички заболявания на централната и периферната нервна система.

• Принцип на работа в отделение по неврология – 24/7/365. Хоспитализацията на пациентите се осъществява по клинични пътеки, платени пакети, чрез абонаменти, доброволни застрахователни фондове

• Развитие в пълен обем на най-съвременните методи за диагностика, лечение и профилактика на заболяванията на централната и периферна нервна система, невропсихологични консултации, речева и двигателна рехабилитация.

• Развитие на интервенцонална неврология – най-съвременното направление в областта на съдовата неврология, осъществяваща модерна инвазивна диагностика, терапия, и профилактика на мозъчния инсулт. Развива се благодарение на уникалното съчетание на работата на невролози, интервенционални кардиолози, съдови хирурзи, неврохирурзи, специалисти по образна диагностика.

• 7 легла, оборудвани с кислородна и аспирационна (вакуумна) инсталация, подвижни, с променяща се конфигурация в зависимост от състоянието на пациента.

• 25 легла, разположени в 10 ЛУКС стаи, снабдени с мека мебел и кухненско оборудване, телевизори и санитарни възли, звънчева система, безжичен интернет.

 

Лекувани заболявания

В неврологично отделение на Централ Хоспитал успешно лекуват следните неврологични заболявания

мозъчен инсулт
дископатия
диабетна полиневропатия

и други заболявания на централна и периферна нервна система.