Външни строителни ремонти – външна изолация, настилки, облицовки, декорация на стени и подове – Строителни ремонти -…

1
Добави коментар
ivokumchev
ivokumchev

ВИТ Строй предлага комплексни решения, свързани със строително-ремонтни работи, включително вътрешни и външни ремонти. Строителна фирма ВИТ 70 ЕООД изпълнява поставяне на външна сградна изолация, мазилка, шпакловка, боядисване на фасади. Специализирана е в изпълнението на щамповани облицовки и настилки с разнообразни щампи, наподобяващи естествен камък, дърво, павета, тротоарни плочки и други. Така се постигат атрактивни екстериорни елементи, имитиращи морски миди, антични орнаменти, рисунки на пясък и много други, същевременно на ниски цени, в сравнение с изпълнение – например на каменни облицовки.

От 2012 година, ВИТ Строй предлага модулни сглобяеми дървени сгради от различен тип, производство на утвърдения български производител Екомодул, изключителен представител за България на тази утвърдена и патентована канадска технология на строителство на сглобяеми къщи. Могат да се проектират и изграждат индивидуални жилищни, търговски, складови и обществени сгради без ограничения в площта, с височина до 3 етажа.

Основна цел на ВИТ Строй е да предложи на всеки индивидуално и оптимално решение, съобразено както с желанията на клиента, така и с особеностите на обекта. Предлагаме Ви качествено обслужване, изпълнение в посочените срокове, лоялност и коректност!