Ще ги познаете ли? Вижте звездите от „Трима братя, три сестри“ днес (СНИМКИ)

1
Добави коментар

 Направо няма да ги познаете! Едни от най-известните латиноамерикански звезди от сериала „Трима братя, три сестри“ са просто неузнаваеми днес, видя HotArena.net.

 

 Актьорите Дана Гарсия, Марио Симаро, Паола Рей, Наташа Клаус, Алфонсо Баптиста, Майкъл Браун превзеха сърцата на феновете с участието си в огнената колумбийска сага. Много от почитателите на поредицата се чудят как ли изглеждат актьорите десет години след края на сериала.

Любимците на няколко поколения телемани с интерес продължават да се радват на Дана Гарсия. Екранната Норма Елисондо и до днес участва в различни сериали.

 

В момента красавицата има връзка с Хулиан Хил. И нищо чудно на 35 най-накрая да застане пред олтара.

 

Екранният Хуан Рейес също доста се е променил. Въпреки че според фенките си Марио Симаро си остава все същия красавец макар и поостарял.

 

Синеокият разбивач на женски сърца Майкъл Браун обаче няма нищо общо с плахия Франко Рейес, който изигра преди 10 години. Днес актьорът напомня повече на Джон Траволта и Вин Дизел, но това само кара фенките му още повече да лудеят по него, пишат от kliuki.ws.

Що се отнася до Оскар Рейес, както е по-известен актьорът Алфонсо Баптиста той доста се е променил. Венецуелската звезда днес е примерен съпруг на манекенката Мария Фернанда Барето, въпреки че пресата продължава да му приписва връзка с колежката му от сериала Паола Рей.

 

Що се отнася до екранната Химена тя изглежда все така неукротима. Въпреки че през 2010 се омъжи Паола май не е готова да се отдаде на семейния живот.

От всички актьори в сериала Наташа Клаус изглежда най-променена. Екранната Сара и до днес продължава да се снима въпреки че изглежда поостаряла.

 

За разлика от колежките си обаче красавицата не крие годините си с пластични операции. Още повече, че продължава да изглежда неотразима въпреки че наближава 40-те.

 

загрузка…