Модерните пролетни прически видяна 8358 коментари 2

3
Добави коментар
fruitcristal
fruitcristal

Момичета, слънчевите дни са тук! Е, очаква се известно застудяване и зазимяване, но то ще продължи едва няколко дни, след които жадуваната пролет ще ни озари с топлина, цветове и вдъхновение.

В този ред на мисли подчертаваме, че месеците, в които косите ни зиморничаво се криеха под плетените шапки са история, оставаща в близкото минало.

Прическите ще се развихрят отново, за да напомнят на стила ни колко самотен и непълен е той без тях.

Предлагаме ви няколко идеи за пролетни фризури, подходящи предимно за средни до дълги коси, но ще има и продължение с комплимент и към късокосите красавици сред вас.

Ако сте от дамите, които препускат през ежедневието още от ранно утро, то лесното стилизиране на прическата е задължително за вас.

Заложете на нежни вълнисти кичури, които можете да постигнете както с помощна на преса или маша, така и чрез изпитания метод „преспиване на плитки“.

Впръскайте в косите си лак за коса, с който да застопорите вълните и буклите за през целия ден.

Можете да украсите косата си с аксесоар като изящна шнола или елегантна лента.

Опашки и плитки за пореден път се наместват удобно в стайлинга на пролетните момичета.

Тенденциите през 2013-та е съсредоточен по-скоро върху перфектно прибраната и загладена прическа, отколкото върху небрежно разрошената такава.

Ако и вие обичате да експериментирате с косата си, можете да се включите в страхотната игра на biolifecosmetics, в която освен, че можете да експериментирате с цвета на косата си, можете и да си спечелите ваучер на стойност 100 лв.!

Участвайте в играта като натиснете тук