Гравиране на часовници

22
Добави коментар
vandv
vandv

Гравирането на часовници и на други ценни предмети датира от векове и винаги е използвано за да бъде изразена висша почит, внимание и специално отношение към важен и ценен човек при различни тържествени поводи.

В случай, че желаете да подарите часовник на много специален за Вас човек или за много специален повод като годишнина, дипломиране, повишение или друго подобно събитие или просто искате да превърнете часовника от обикновен предмет в безценен спомен за години наред то тогава ние от онлайн магазин за часовници Vip-Watches.Net Ви предлагаме да гравираме ръчно, избраният от Вас часовник с текст по Ваш избор в зависимост от модела.

Обикновено около 30-40 символа е оптималния вариант за повечето модели часовници а мястото където може да бъде гравиран е индивидуално, но най-често това е задния капак на часовника или от вътрешната страна на закопчалката на верижката. По този начин Вие ще превърнете часовника в един незабравим спомен за човека, за който е предназначен!

Ако желаете да се възползвате от услугата гравиране на часовник, при поръчка от нашия сайт напишете в полето специални инструкции или на e-mail: [email protected] за това Ваше желание и ни оставете точния текст, който бихте желали да бъде гравиран.

За повече подробности можете да се свържете с нас на телефони: 0878 700 515, 0878 700 514 или чрез формата за контакт. Цената за ръчно гравиране на часовник е 1,50 лева на символ допълнително към каталожната цената, на който и да е продукт от нашия магазин.

Превърнете избрания от Вас часовник в незабравим спомен за скъп човек!

Можете да разгледате и нашите галерии със снимки на вече гравирани от нас часовници. Галерия на гравирани часовници в нашата Facebook страница или в акаунта на сайта в Google+

Забележка: На основание чл. 57 ал.3 от Закона за защита на потребителите, вече гравиран часовник не може да бъде върнат.