Звездни фитнес мами: Хайди Клум

2
Добави коментар
it_maniak
it_maniak

Въпреки многобройните си задължения като супермодел, а сега и като съдия в телевизионното реалити предаване „America’s Got Talent“, Хайди Клум винаги е намирала време за децата си.

Нека ви припомня само, че красавицата има общо 4 малчугана + 2 кучета. Оставям настрана факта, че е богата и известна, защото това не я прави моментално отговорна майка 😉

Чаровницата просто обича да е близо до хлапетата си, да участва и да споделя техните приключения. И искрено се съмнявам финансовата сигурност да е основната причина за този избор.

Всъщност, именно от децата си Хайди черпи фитнес вдъхновение, те я мотивират да е винаги в добра физическа форма, здрава и усмихната. Редовно карат колела заедно и често си организират разходки в каньона, на територията на който се намира домът им.

Разбира се, звездната мама не пропуска възможността да присъства на всяко спортно събитие на калпазаните си. Подкрепя ги в различните им начинания и сама им дава положителен фитнес пример, за което искрено ѝ се възхищавам.

justjared

Междувременно, госпожа Клум успява успешно да съчетава с майчинството и професионалните си ангажименти. Например, само преди дни красавицата представи официално новата си модна колекция спортни облекла за големия бранд New Balance.

По време на промоцията мадамата дори успя да демонстрира физическата си сила, вдигайки уж много тежка щанга от земята 😉

justjared

Всъщност, не ме интересува колко тежко може да вдига Хайди. Одобрявам отношението ѝ към семейството. Защото то също има здравословен ефект, при това – голям. 

justjared