Слънчев лъч на деня: Робин Лоули видяна 4350 коментари 2

4
Добави коментар

Тя е необикновена по стандартите на модните закони, които издават „смъртни“ присъди на всяка жена с пищни форми и надормено тегло, дръзнала да счита себе си за еталон за красота и женственост.

А всъщност е напълно обикновена, прекрасна, земна, красива и будеща възхищение.

Представяме ви един от най-известните и харесвани „плюс-размер“ модели – Робин Лоули.

Вече сме ви срещали с 23-годишната пленителна Робин засне първата корица на австралийския Vogue, на която се възкачва на пиедестал пълнотата.

Известният моден фотограф Стивън Майзел снима Лоули заедно със закръглените й колежки Тара Лин и Кандис Хъфин в черно-бели снимки, напомнящи за италианското кино от 60-те години.

Ако питате нас, Робин Лоули си една съвсем нормално изглеждаща дама, по-красива от множеството пропагандирани за идеални слаби девойки.

Озарявайки кориците на френския Еlle и Vogue Italia, тя наскоро се превърна и в първия плюс модел, който оглавява кампания на луксозния моден дизайнер Ралф Лорън.

Тя започва да работи като модел на 16, но по това време се бори да спазва подходяща стройна фигура.

„Казваха ми, че ще постигна големи успехи,“ разказва тя пред списание People. „Казваха ми и да ям по-малко и да се упражнявам повече. Ала истината за моето тяло е, че имам едри кости и широки рамене. Наистина съм много висока и имам големи бедра – просто тялото ми не е създадено за такива неща. И обичам храната! Не искам да се откажа от нея заради нещо, което би ме направило нещастна“.

Робин има и свой кулинарен блог, в който споделя страстта си към вкусната храна и красивото ѝ поднасяне.