Идеални за пролетта: Обувките на Christian Louboutin, модел “Paulina” видяна 4922 коментари 1

1
Добави коментар
Karadjov
Karadjov

Кристиан Лубутен е един от най-успелите дизайнери на обувки в двадесет и първи век. Ако се чудите защо е станал дизайнер на обувки, самият той разказва: „Имах четири по-големи сестри и още ходех под масата, когато осъзнах, че всеки чифт нови обувки прави жените невероятно щастливи.”

Кристиан Лубутен е магьосник, който превръща желанията на жените в реалност, а фантазиите на мъжете изпълними. Той е художник и майстор.

Лубутен създава едни от най-красивите, секси и предизвикателни обувки.

Лубутен превръща червената подметка в своя запазена марка, след като клиентките споделят своето въобушевение и въздействието им върху мъжете.

   

Попитан защо точно червено, той отговаря: „Това е цветът, който се отличава силно от останалите. Само погледнете една жена с червено червило на устните си!”.

 

 

Истината е, че когато една жена иска да изглежда добре, стройна и елегантна се нуждае само от един чифт красиви обувки на висок, по възможност и тънък ток. Известните дами са наясно с това и обожават да се появат на светски събития, изглеждащи стилни, изискани и уникални!

Модел „Paulina” от пролетно-лятната му колекция за 2013-а е истински шедьовър, по който си паднаха куп звезди. Предлага се в черно, бежово, бяло и животински принт, задължителна е червената подметка!

 

 

Всички жени обожават Лубутен и мечтаят за поне чифт от неговите обувки, в това число сме и ние!

И все пак тези късметлийки, които модат да си го позволят, просто не успяват да се наситят на уникалните му шедьоври.

* Лиа Мишел

* Даян Крюгер

* Мила Кунис

* Наоми Уотс