Защо не се получи първия път отзад?

1
Добави коментар

Аналният секс отдавна не е нещо срамно и тема табу. Практикува се по-често отколкото си мислите и дори мнозина твърдят, че е по-хубав от стандартния. Но аналният секс се оказва цяло изкуство. Ето най-честите причини, водещи до проблеми при първия път отзад.

Защо не се получи първия път отзад? Страхът от болка наистина води до такава. При аналния секс е важна преди всичко нагласата, както и това да сте се отпуснали максимално физически и психически, както и да сте сексуално възбудени. Аналният секс не е болезнен и ако болката продължава и след първоначалното проникване, значи нещо не е наред.Липсата на достатъчно овлажняване прави невъзможно или неприятно проникването. И тъй като анусът няма функцията да се самоовлажнява, използвайте задължително лубрикант, като го нанесете не само на входа, но и малко навътре.За да останете с положителни чувства към аналния секс, е необходима подготовка, доверие в партньора и търпение. Част от нея изисква първоначален масаж на отвора и проникването първия път да е бавно и внимателно с пръст или малко дилдо. Проникването води до незабавно свиване на мускулите. Необходимо е да се изчака тяхното успокояване и отпускане, за да се продължи с проникването, в противен случай неприятното чувство е гарантирано.
Някои жени се оплакват, че не могат да контролират мускулите си и имат газове няколко дни след анален секс. Може да избегнете този проблем, като редовно тренирате мускулите „там“ (също важна част от подготовката за анален секс), като упражненията се изразяват с последователно стягане, задържане и отпускане на мускулатурата.
И за да не получите нежелана бактериална инфекция (рискът за такава при анален секс е огромна), задължително използвайте презерватив.Добра идея е да си направите анална промивка преди първия ви (и евентуално всеки следващ) път отзад, за да избегнете някои доста неприятни, смущаващи и отблъскващи сценария.Имайте предвид, че бурният анален секс може да доведе до силна продължителна болка и увреждане на стените на ректума.

Свързани статии:

За аналния секс открито Глупави митове за аналния секс Лубриканти за горещ секс 

21.03.2013/Ели Йорданова