Диана Любенова се напъна да замяза на Адел

1
Добави коментар
Karadjov
Karadjov

Актрисата и тв водеща Диана Любенова се опита да влезе в “кожата” на гласището Адел. Въпреки визуалната прилика с британката, родната “звезда” показа, че за да е “като две капки вода” с оригинала, й трябват и глас, и слух.Публиката в залата на шоуто на Нова телевизия възпитано аплодира ерзаца на Любенова, а журито я окуражи.

“Ти направи нещо невероятно. Задачата ти беше адски трудна, а ти успя да имитираш тембъра на Адел и в “низините”, и във “висините”, даде рамо на приятелката си Хилда Казасян.

“Изключително съм щастлива, че успях да се докосна до нея и че успях да преодолея притеснението и страха си”, каза в свое оправдание нашенската “Адел”.

Затова пък половинката на водещия Димитър Рачков – Мария Игнатова почти напълно “покри” немощния глас на соцзвездата Росица Кирилова. Изпълнението на “Боса по асфалта” “разби сърцата” на помнещите оригинала.

“Изключително специфичен е начинът, по който Роси Кирилова пее и ми беше доста трудно”, обясни Мария след края на песента.

“Като познавам Мария колко е темпераментна, разбирам, че й е било доста трудно да влезе в специфичния начин и на пеене, и на поведение на Роси Кирилова”, коментира изпълнението Маги Халваджиян.