Неузнаваем! Вижте трансформациите на Марио Симаро през годините

1
Добави коментар
violeta.simeonova.5
violeta.simeonova.5

Неузнаваем! Вижте трансформациите на Марио Симаро през годините

Екранният Хуан Рейес Марио Симаро си отряза косата заради роля

Със сигурност не сте го виждали такъв. Актьорът Марио Симаро от „Трима братя, три сестри“ е истински хамелеон, когато става въпрос за роли. За един от проектите си, той дори отряза гъстите си черни коси. И до такава степен се преобрази, че дори най-верните му фенки отказваха да приемат, че това е той.

Марио Симаро днес изглежда улегнал

Една от най-големите звезди на Куба продължава да радва фенките си с участието си в различни проекти. За сметка на това личния му живот далеч не е толкова успешен. След като през 2006 година се разделя с Наталия Страйгнард Марио става един от най-нежеланите актьори в гилдията.

Актьорът е истински хамелеон стане ли въпрос за роли

Избухливият му характер, както и факта, че почти непрекъснато проваля снимките, кара дори невероятно сдържаната Лилибет Морильо да заяви, че няма да работи с него. Двамата завършват сериала, но извън  него дори не си говорят.

Марио в поредно превъплъщение

След две годишна депресия Марио се съвзема благодарение на настоящата си половинка Ванеса Виела. И успява да докаже, че все още е звезда с участието си в „Наследниците дел Монте“ през 2011 година.

И на червения килим

Днес актьорът живее с приятелката си в Южна Калифорния и се опитва да пробие в Холивуд. И вече се е снимал в две сравнително успешни американски продукции.

Клюки.вс препоръчва и: