ELLE: Вижте Радина преди и след Фотошоп видяна 14409 коментари 16

5
Добави коментар
fruitcristal
fruitcristal

От списание ELLE решиха да разпространят „необработени“ кадри от последния си брой, след като фотосите предизвикаха скандал.

От изданието бяха обвинени, че са променили значително чертите на лицето на актрисата Радина Кърджилова, която е лице на априлския брой на списанието. Коментарите на интернет потребители също бяха неодобрителни „Ха-ха, наистина е „чисто нова“! На корицата ми заприлича на Мария Илиева…ужас!“ или „никакъв фотошоп няма, не виждате ли че това просто не е тя?!“.

Радина от новите снимки, които списанието разпространи, по наше мнение също значително се различава от реалната си визия.

Ето какво твърдят обаче от ELLE:

„За пръв път списание ELLE България реши да даде публичност на напълно сурови снимки на звездата от корицата си в отговор на обвиненията в предозиране на фотошоп и изкуствено променени черти на Радина Кърджилова. Въпреки че на корицата на новия брой има анонс, който звучи „Радина Кърджилова чисто нова!“, мнозина тиражираха версията, че отслабналата актриса е продукт на програма за обработване на снимки. Като доказателство дори пуснаха снимки на Радина отпреди няколко месеца, когато тя наистина имаше няколко килограма повече.

Истината е, че Кърджилова е много отслабнала. И първото списание, което показва този факт, е именно ELLE. Единствената намеса с фотошоп е за изравняване на тена на кожата, което се прави задължително от всяко списание не само за кадрите от корицата, но и за всички снимки в броя. Както ясно се вижда, предпечатът на ELLE е отстранил мартеницата на Радина и две по-тъмни петна от бедрата й, но не е вталявал, нито променял чертите на актрисата! Защо е отслабнала звездата се разбира от интервюто в списанието.

ELLE България благодари на Радина Кърджилова, че позволи оригиналните кадри на фотографа Васил Германов да бъдат разпространени, за да се оборят всички обвинения и слухове.“

А какво е вашето мнение по въпроса?