Освиркаха Мария Игнатова в „Като две капки вода“

2
Добави коментар
violeta.simeonova.5
violeta.simeonova.5

Освиркаха Мария Игнатова в „Като две капки вода“

Зрителите категорични, че актрисата не прилича по нищо на Роси Кирилова

Снощното изпълнение на Мария Игнатова в „Като две капки вода“ се оказа точно толкова успешно, както и трансформацията й като Гуен Стефани. Певицата влезе в образа на многообичаната певица Роси Кирилова, но за жалост не успя въобще не се справи.

Освиркаха Мария Игнатова в „Като две капки вода“

Нито гримът, нито прическата, нито стайлингът на актрисата напомняха на Роси Кирилова. Игнатова се опита да влезе в ролята на певицата, но и откъм глас не го докара. „Не само не може да пее като нея, но и визуално не си приличат“, коментират фенове на предаването във Фейсбук. И отбелязват, че половинката на Рачков този път не се е справила особено успешно с поверената й задача.

„Сладка е, но въобще не си приличат“, пишат форумци. „Стигнахме до извода, че Виктор Калев я докарва 100 пъти по-добре! Нищо общо!“, коментират други. А трети се питаха дали наистина Игнатова се е опитала да имитира певицата или й се подиграва. „Прическата не я докарахте, но движенията да“, „Ирония, ирония, по-скоро да осмее изпълнителката с физиономиите, които правеше през цялото време на сцена, а не да я пресъздаде.“, коментират възмутени зрители. И допълват, че Игнатова би могла успешно да я пародира, но не и да я имитира наистина.

Що се отнася до феновете на Мария те с нетърпение очакват следващата й изява. А мнозина отсега се шегуват, че ще бъде наистина интересно да се види как актрисата ще влезе в образа на дуета „Aqua“.

Клюки.вс препоръчва и: