Маркови дрехи за широко скроени дами

1
Добави коментар

Дамите с по-големички мерки често търпят какви ли не неверни твърдения за себе си: че не спортуват; че не обичат дрехи по тялото; че искат да прекарат целия си живот в черна рокля, защото не обичат шареното. За радост на всички тях дизайнерката Джен Уайлдър, която е основният играч в създаването на линията за макси дами “Cult of California”, знае, че всичко това е лъжа.

Уайлдър, която постоянно кисне във фитнеса, пуска първата си модна линия в областта на спортното облекло: забавни и функционални тренировъчни дрехи. След това бързо преминава към добре оформени рокли в смели нюанси, освежени допълнително с прозрачни части. За втория си работен сезон тя е подготвила подходящи за макси дами кройки, изпълнени в десени на космическа тематика и пастелни цветове, които са способни да разтопят и най-дебелия зимен лед.

Уайлдър разказва, че е започнала да се занимава с дизайн професионално преди около осем години, когато веднага след завършване на училището била наета да украсява дрехи в модно студио, но всъщност започнала да прави дрехи, когато била на 14 години. Тогава тя била пълничка девойка и не намирала подходящи дрехи в магазините. “Cult of California” е кулминацията на целия й досегашен опит в марки, които работят с нормални размери, и голямото й желание да има страхотни дрехи, които да й стават.