Една бременна принцеса на токчета

2
Добави коментар
it_maniak
it_maniak

Критикуват Кейт Мидълтън в нехайно отношение към здравето си и това на бъдещото си дете

На тържествения парад по случай деня на Свети Патрик в Алдершот, по време на честването на 150-годишнината на Лондонското метро, както и на различни светски мероприятия и посещения… дукесата на Кеймбридж винаги е обута във високи обувки.

А преди няколко дни този факт бе забелязан от авторитетното списание „Дейли Мейл“, където бе поместена критикарска статия относно поведението на съпругата на принц Уилям.

Авторката на журналистическия текст – някоя си Тамара, дава Кейт Мидълтън за антиздравословен пример и напомня на читателите колко вредно може да се окаже ходенето на високи токчета по време на бременност.

Причината: центърът на тежестта се измествал, което, в резултат, можело да създаде доста неприятности на бъдещата майка и нейното детенце.

Разбира се, опасността от „ходенето на кокили“, като цяло, изобщо не e за пренебрегване и колегата Кирил Русев вече ви обясни защо в ей този свой материал.

justjared

Струва ми се обаче, че списанието малко се е оляло в критиките (журналистиката размахва пръст също и срещу други звездни дами, между които: Виктория Бекъм, Джесика Симпсън и Снуки – също фенки на носенето на високи обувки по време на бременност).

Съгласна съм, че вероятно има много жени по тази земя, които не дават и пет пари за състоянието си, нито за живота, който расте в корема им. 

Но бременността и всичко, свързано с нея, е въпрос на личен избор. А когато си го направила съзнателно, майчинството чувство няма да ти позволи да сгрешиш. Убедена съм в това.

Истината е, че Кейт е кралска особа и като такава тя трябва да изглежда добре. Никой не отчита факта, че по време на ваканцията си в Алпите наскоро, например, дукесата се разхождаше наляво-надясно по маратонки…