Диана Любенова с перфектно превъплъщение в Адел

1
Добави коментар
Karadjov
Karadjov

Въпреки притесненията за вокалните си възможности и трудната задача да изпълни Someone Like You на певицата с феноменални вокални възможности, Диана Любенова накара Хилда Казасян да настръхне. Емоциите завладяха всички, а Диана призна, че по време на изпълнението си е мислила за дъщеря си София, за да се превъплъти в образа.
 
Тоталният хит на вечерта във втория лайф на „Като две капки вода” беше специалното изпълнение на водещите Зуека и Рачков. Като истински професионалисти те се сбогуваха и с косите си, за да изиграят перфектно дуета Right Said Fred. Зрителите на Нова ТВ станаха свидетели как фризьорите обръснаха косите им, а Зуека и Рачков изпълниха перфектно хита I’m Too Sexy.

С максимален брой точки от журито и своите колеги Албена Михова спечели втория лайф в „Като две капки вода”. Преобразяването й като изпълнителката от M People буквално фрапира всички. От блондинка Албена се превърна в чернокожата дива, а подготовката за образа й отне 5 часа, в които й бяха добавени устни, силиконови подплънки в лицето, черна коса и черна кожа.

Освен с визията си, Албена успя и да „пренесе” журито в епохата на тоталния хит от 90-те – Moving On Up. Актрисата дари своите 1000 лв. на баскетболния отбор на сина си. На 27 март от 20.00 часа зрителите на Нова ТВ ще видят за първи път как жена ще трябва да изиграе мъж и то не кой да е, а самият Браян Адамс. В неговата кожа ще трябва да влезе Албена Михова.

Вижте снимки >>