Катрин Маркова: Дъщерята на Брендо не е отвлечена от “Наглите”!

1
Добави коментар
it_maniak
it_maniak

Дъщерята на Брендо – Лара, вероятно не е отвлечена от “Наглите”. Похитителите са стреляли, и то посред бял ден. “Наглите”, които през 2008 година отвлякоха сина ми Джорджио, никога не са стреляли. Вършеха престъпленията си, колкото се може – тихо и незабележимо за останалата част от обществото. Това казва пред “24 часа” Катрин Маркова. Майката, която е преживяла ужаса от това детето й да бъде отвлечено, разказва как Моника Добринова й се обадила часове след отвличането на дъщеря си Лара. “С Моника се познаваме от деца. На 5 март тя ми позвъни по телефона към 8 часа. Щом чух гласа й, инстинктивно усетих, че се е случило нещо лошо. За съжаление, се оказах права. Поиска да се видим и аз веднага отидох в дома й”, споделя тя.

Според Маркова в такива моменти е правилно да се действа по указанията на похитителите, без да се наместват медии и полиция.

“Когато отвлякоха Джорджио и 11 дни не знаех какво се случва с детето ми, внимавах никой около мен да не забележи какво се случва. Изнесох се от жилището си, сама комуникирах с похитителите и бях напълно искрена с тях”, спомня си тя.

Маркова твърди, че до ден-днешен синът й се чувства ужасно, когато се прибере в България. Момчето учи в чужбина и по думите й не иска приятелите му да разберат, че е бил жертва на отвличане./БЛИЦ