Discovery Channel разкрива тайните на мафиотските организации по света

2
Добави коментар
malkata_rusalka
malkata_rusalka

На 21 март от 22.00 часа стартира премиерата на най-новата и оригинална поредица по Discovery Channel “Гангстерски код”. Предаването, съставено от 5 едночасови епизода, запознава зрителите с бившия мафиот Лу Феранте, който разказва за вътрешните механизми и планове за действие на някои от най-известните банди в света. Премиерата ще бъде излъчена в 217 страни в Европа, Близкия Изток, Африка, Азиатско-тихоокеанския регион и Латинска Америка.

Водещият на предаването, Лу Феранте, е роден и живял в нюйоркския квартал Куинс, където през тийнейджърските си години заедно с група приятели се занимава с отвличания на товарни камиони. По-късно се забърква с престъпната фамилия Гамбино и още в ранните си младежки години, той вече е лидер на собствена гангстерска група. По-късно бива уличен в престъпления от тайните служби на САЩ и ФБР и се признава за виновен. Така Лу попада в редица затвори в САЩ, където излежава 13-годишна присъда.

Като водещ на собствено шоу по Discovery Channel, Лу разкрива тайните на гангстерските босове, чието международно влияние достига до епични пропорции. Лу използва познанията, които придобива по време престоя си в затворите с най-строг режим, за да ни запознае с гангстерската култура, организираната престъпност и контрола им върху улиците и затворите. Той разследва банди от Салвадор до Полша и представя историята, йерархията, мотивацията и политическото им влияние. Лу изцяло се потапя в живота на всяка мафиотска банда, живее с нейни представители в затвора и се запознава с босовете на криминалните организации.

От четвъртък (21 Март), 22:00 ч.

За допълнителна информация:
Десислава Ангелова, All Channels | PR, [email protected], тел. 0882 580 109.

-КРАЙ-

ЗА ДИСКАВЪРИ НЕТУЪРКС:
Дискавъри Нетуъркс Централна и Източна Европа, Близък Изток и Африка (CEEMEA) е част от документалната медийна компания номер 1 в света Discovery Communications (NASDAQ: DISCA, DISCB, DISCK). Дискавъри Нетуъркс CEEMEA дава възможност на хората да изследват света и да задоволят любопитството си чрез 9 канала, като ключовите от тях са Discovery Channel, TLC, Animal Planet, Discovery Science и Discovery HD Showcase, успоредно с това медийната компания предлага водещи потребителски и образователни продукти и услуги. Ние излъчваме в 99 страни на три континента, а програмите са преведени на 18 езика.

Към статията няма коментари. Напишете първия.