Открити уроци по балет за деца и възрастни

1
Добави коментар
ARTualno
ARTualno

Ателие за танци „Ет Мачибо“ организира нови курсове по класически балет и иска да Ви предостави възможност да се запознаете с танцовата школа Ет Мачибо и преподавателката Николета Иванова. По този повод в петък, 22.03. и събота, 23.03. ще се проведат открити уроци по балет за възрастни и деца. В петък урокът за деца е от 18 до 19 часа, а този за възрастни ще започне от 19 и ще продължи до 20 часа. В събота децата могат да посетят урок от 16 до 17 часа, а от 17 до 18 часа ще има занятие за възрастни.

Уроците са безплатни и целта им да разберете дали балетът Ви харесва и дали Вие или Вашето дете искате да се занимавате с класически танц.

 

Занятията ще се проведат в залата на Ет Мачибо на ул. „Хан Аспарух“ 61 (вътрешната къща с извитите стълби).

Ако имате въпроси или искате да се включите в откритите уроци, може да се обадите на телефон 0899 10 25 13 – Мария Петрова или 0898 81 72 81 – Петър Гълъбов.

Ателие за танци „Ет Мачибо“ Ви очаква!

 

Повече за курсовете по балет за възрастни можете да научите от информацията на сайта: http://etmachibo.com/news/58/p-nov-kurs-po-klasicheski-balet-p.html

Повече за уроците за деца също можете да разберете от сайта на Ет Мачибо: http://etmachibo.com/news/59/p-balet-za-detsa-nov-kurs-ot-26-mart-p.html