Илиан Илиев, Вуцов и Кокала също се включиха в благотворителна инициатива за болно дете

2
Добави коментар

Футболен турнир под надслов „Да помогнем на малкия Сашко“ ще се проведе на изкуствените игрища на стадион „Раковски“ утре от 10,00 часа. Идеята е на арбитрите Таско Тасков и Християна Гутева, които организират надпреварата. 4-годишният Сашко трябва да се подложи на животоспасяваща операция в чужбина за премахване на туморно образувание в главата. Операцията може да се осъществи в немска клиника, но сумата е непосилна за семейството на детето. Бащата Георги Шаламанов, който е полицай и състезател по минифутбол, ще участва в турнира със свой отбор.

Селекцията на СДВР, предвождана от Венцислав Рангелов, също ще се включи в надпреварата. Съдиите ще бъдат представени от Таско Тасков, Калин Людмилов, Младен Маринов, Адриан Петров, като тимът им ще бъде подсилен и от няколко журналисти.

Фаворит за първото място безспорно ще е сборният тим от бивши футболисти – Илиан Илиев, Даниел Боримиров, Велислав Вуцов, Емил Велев, Асен Букарев, Здравко Здравков. Мачовете ще бъдат ръководени от Димитрина Милкова и Християна Гутева. Върху екипите на всички отбори ще бъде ликът на малкия Сашко.