Мини тренд пролет-лято 2013: Обувки в бяло :: Codemoda.com

3
Добави коментар
sivushka
sivushka

Те са навсякъде. В модните блогове, в списанията, в електронните издания,  по улиците на модните столици, по магазините. Белите обувки. Те са абсолютният хит на момента. Може би защото са стилни, женствени, заблежими и премерено секси. И защото носят в себе си усещане за пролет.

През този сезон известната блогърка Гаранс Доре въведе в сайта си нова видео рубрика – This is Trending – или Това е на мода. Героят в най-новата й серия са именно белите обувки, представени от Вивиана Волпичела, модният редактор на японския Vogue. Те се появиха още на краката на Сара Джесика Паркър във фотосесията й за The Edit, новото електронно списание на онлайн бутика Net-A-Porter. Хитовият модел е и в България – в блога Frichic.com.

 

 

Белите обувки на сезона са задължително снабдени с висок ток и със стилно остро носле. Те са изключително мултифункционални, тъй като се комбинират отлично с всичко. Гаранс Доре, известна със специфичния си непринудено елегантен френски стил, комбинира белите обувки с черни свободни дънки тип boyfriend, както и с изчистен черен пуловер, както самата тя споделя в едноименния си блог. Вивиана Волпичела ги съчетава с цветен и лек пролетен панталон, а Ивелина от Frichic.com допълва с тях женствена разкроена пола.

 

 

Очаквайте скоро и предложенията на CODEMODA.com за стайлинг на белите обувки в различни комбинации.

 

 

 

22-03-2013

Автор : Галина Друмева

Снимки : Garancedore.fr; Frichic.com; Wendyslookbook.com; Press