Открий своя Baileys характер и спечели парфюм Thierry Mugler Angel

1
Добави коментар
pgp

За участие в томболата трябва да си или да станеш фен на Facebook страницата на Baileys Bulgaria. Необходимо е да потвърдиш, че имаш навършени 18 години. Участието в играта не е обвързано с покупка. Могат да участват както мъже, така и жени.

Следващите стъпки, които трябва да изпълниш, са:

1. Трябва да направиш теста, като дадеш отговор на всички зададените въпроси.

2. Трябва да споделиш своя резултат на стената си.

3. Може да правиш теста неограничен брой пъти, така увеличаваш своя шанс да спечелиш.

Победителите се определят на случаен, томболен принцип, като всяка седмица се изтегля един печеливш. Датите на участие и теглене са, както следва:

Първа седмица: Участие 05-11 март. Теглене и обявяване на печеливш: 12 март. Втора седмица: Участие 12-18 март. Теглене и обявяване на печеливш: 19 март. Трета седмица: Участие 19-25 март. Теглене и обявяване на печеливш: 26 март. Четвърта седмица Участие: 26 март-01 април. Теглене и обявяване на печеливш: 02 април.

Посредством томбола, през всяка от четирите седмици, в които се провежда играта, ще бъде изтеглен по един печеливш, който ще получи един от четири парфюма Thierry Mugler Angel 50ml.

Краен срок за участие: 01 Април 2013

Победители

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.