Леле, какъв палат! Вижте само как живеят Шакира и Пике

1
Добави коментар
violeta.simeonova.5
violeta.simeonova.5

Леле, какъв палат! Вижте само как живеят Шакира и Пике

Звездната двойка показа дома си

Ето това е лукс! Една от най-известните двойки Шакира и Жерар Пике показаха дома си. Влюбените, които само преди няколко седмици станаха родители, рядко отварят вратите на дома си в Барселона.

Ето къде живеят Шакира и Пике

Просторното жилище изглежда като истински дворец и сякаш е излязло от рая. Двойката се зае да реставрира стар испански дом, който да отговаря на личните им вкусове.

Огромната бяла къща разполага с всички удобства и сякаш е извадена от списание за архитектура. Домът разполага с плувен басейн, огромна фитнес зала, която е превърната и в хранилище да купите на футболиста. Очевидно двойката обожава да спортува, тъй като разполагат с доста модерно оборудване.

Отвън почни не се вижда целия лукс, в който щастливото семейство тъне. Високи стени ограждат имота и само от въздуха може да се надникне в него. Преди да се преместят с малкия Милан там Шакира и Пике направиха основен ремонт на дома си. Двойката хвърли милиони, за да превърне мястото в малък, но и добре защитен рай.

Днес щастливото семейство се радва на удобствата и уюта, които успя да създаде в дома си. И са доволни, че най-малкия член от семейството им е добре защитен далеч от любопитните погледи на феновете и фотографите.

Клюки.вс препоръчва и: