Михайлов: Това е най-срамното нещо на света (видео)

3
Добави коментар
sportal_bg
sportal_bg

Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов заяви, че родната федерация не отговаря за почистването на Националния стадион „Васил Левски“ и той не може да отговаря за непочистения терен при днешната победа с 6:0 срещу Малта. Михайлов напомни, че БФС плаща наем за стадиона и нарече това „най-срамното нещо на света“. Както е известно, съоръжението се стопанисва от Национална спортна база.

Президентът на футболния съюз обаче заяви, че не се сърди на никого за терена, тъй като не се е очаквало да вали сняг, а отоплението на терена е трябвало да бъде пуснато 4-5 дни по-рано.

„Ние плащаме наем, както знаете. Това е най-срамното нещо на света – да плащаме наем за националния стадион. Не е наша работа да го почистваме. Трябва отоплението да бъде пуснато минимум 4-5 дни по-рано, но никой не очакваше сняг. Не се сърдим на никого“, каза Михайлов.

Той похвали футболистите и треньорското ръководство за убедителния успех срещу аутсайдера в групата.

„Празни трибуни, сняг, студено. Много съм доволен от момчетата и как изиграха този мач. Имахме много повече положения от тези шест гола. Предстои ни много тежък мач в Дания. Единственият проблем е този картон на Йордан Минев, който беше малко нелеп. Много добра работа вършат всички. Треньорското ръководство си върши работата, има отлични условия за работа, много от момчетата се развиха като футболисти“, допълни президентът на БФС.