TapouT XT® – ММА Ритници, Юмруци и Лакти

1
Добави коментар
oroto
oroto

Ето и най-новата кардио програма.
Tapout ® XT е една изключителна MMA тренировка, чиято цел е да ви помогне в битката с изгарянето на мазнините и изграждането на чиста мускулна маса.

Tapout ® е разработена от професионалния състезател и треньор по MMA, кондиционален треньор Майк Карпенко.
Програмата на Майк се основава на комбинация от кардио и силови упражнения, съчетани с забавни и предизвикателни MMA ритници, юмруци и лакти, които ще ви променят само за 90 дни, стига да издържите 45 минути дневно.

Най-новият хит във фитнес средите Tapout ® XT по който залита цяла Америка, а вече и Европа кацна и в България. И по точно във фитнес и спа център „Pulse“, гр. София!

ЩЕ СЕ ЛЕЕ МНОГО ПОТ! ОБЕЩАВАМ ВИ!!! / ПАЦО

Учудващо, но факт е, че все повече дами се записват на часовете по този вид ММА тренировки според проведено интервю с един от треньорите по програмата – Пацо!

Пацо е бил един от най-добрите състезатели и действащи треньори по ММА в България.
Много пот се лее в часовете по Тapout ® XT, а така мазнините намалят с всяка секунда.
Издръжливостта нараства с всеки миг, а взривната сила с всеки ММА ритник!

ОЩЕ ЗА MMA СИСТЕМАТА “ТAPOUT ® XT”

В “Tapout XT” всяко движение представлява експлозивна комбинация от мощни ритници и удари с ръце. Тази програма ще уволни вашия забавен метаболизъм, и ще доведе до изграждането на сексапилни, много силни и издръжливи мускули.

Ако пък си задавате въпроса – колко ккалории ще изгорите по време на тази тренировка!
Отговорът е 1200 калории за 45 минути! Let’s Go!

Часовете за провеждане на тренировки по ТAPOUT ® XT във фитнес и спа център “Pulse” са от понеделник до петък в 19.00 часа.