Спартак (Варна) прибра Еньо Кръстовчев

1
Добави коментар
sportal_bg
sportal_bg

Неочаквано попълнение пристигна в Спартак (Варна). „Соколите” си осигуриха услугите на бившия нападател на Марек и Лев­ски Еньо Кръстовчев, съобщава „Тема спорт“. За последно той игра в Азербайджан. Кръстовчев вече при­стигна в морската столица и дори проведе една тренировка с варненци.

Очаква се днес той да запише неофициален дебют за Спартак в контролата със Септември (Тервел). Дого­ворът на тарана с клуба ще е до края на сезона с опция за продължаване, в случай на раз­бирателство между двете страни през лятото.

Очаква се Крьстовчев да играе още в следващия кръг от Б група, ко­гато възпитаниците на Иван Найденов приемат Банско. „Очакваме да пристигне жъл­тата му карта от Азербай­джан, за да го картотекира­ме. Дано успеем навреме“, ко­ментираха от варненския клуб.

„Соколите“ усилено тър­сеха нападател, тъй като почти нямаха опции в атака. Заради липсата на изпълните­ли в първите пролетни кръго­ве бе преквалифициран капитанът Боян Илиев, който по принцип играе в центъра на защитата. След привличане­то на Крьстовчев Илиев ще може да бъде използван на обичайната си позиция.