Луксозно френско дамско яке сако с двурдово закопчавне от естествени материали, марка Maxime Paris, М размер

1
Добави коментар

 Луксозно френско дамско яке сако с двурдово закопчавне от естествени материали  , марка Maxime Paris, М размер

 

 Изкючително красиво и елегантно дамско сако/ яке , изработено от плътен сатениран памук. Материята е 97§ памук, 3% спандекс. Цвят- черен, с хастар в черно. Закопчава се двуредово с големи черни копчета. Ръкавите са 3/4, в долната си част се разкрояват с две плохи и седят красиво и различно.

Внос от Франция, марка Maxime

Размер 38, отговаря на М размер

МАрка Principles 

Ново , с етикет.

 

дължина:50см 

пълна широчина при гърдите:104см 

дължина на ръкава от врата:59 см 

 

 

Разгледайте и други подобни  интересни предложения от нашия онлаин  магазин за дамски и мъжки дрехи. Дамски якета, палта и дамски шлифери:

 

Якетата са най-функционалната дреха в дамския гардероб.  Есента и пролетта са сезони, когато якето е наистина необходима връхна дреха. Якетата са не само красиви, но могат лесно стават ефектна част от визията на жената, най-вече когато подберем подходящия за нас модел.

В онлайн магазина ни предлагаме интересен и подбран  избор на дамски якета. Дамските якета са изработени от различни материи, но кожените якета са предпочитани. Моделите на дамските якета са най-разнообразни и различни по материя, дължина, и детайли. Закопчаването на дамските якета също варира. Може да избирате между якета с цип, с едноредно или с двуредно закопчаване. Цветовата гама също предлага голям избор