Дарина Павлова с ново гадже

1
Добави коментар
mignews
mignews

Вдовицата на Илия Павлов Дарина лети на крилете на любовта с нов красавец. 32-годишният бисексуален италианец Сандро Рубини е новата емоционална тръпка на 51-годишната наследница на милионите на убития бос на „Мултигруп“. Лично Рубини побърза да се похвали със завоеванието си и вече е качил техни снимки в социалната мрежа „Фейсбук“. Преди няколко дни влюбената двойка отпразнува имения ден на Дарина в Будапеща. Те са настанени в 5-звезден хотел в старата част на унгарската столица, в президентския апартамент.

Освен да се забавляват, двамата използваха престоя си там, за да поработят по предаването на Павлова „Сънувайки Италия“. Според запознати младият италианец бил новата й творческа муза. Сандро е роден в Рим и е завършил университета „Ла Сапиенца“, който се счита за едно от най-старите и престижни учебни заведения на Ботуша. Рубини завършил специалност „Медии и реклама“, а магистратурата му била свързана със сценичните изкуства и менажирането им.

Свалката между госпожа Мулти и младока станала в офис на нейната компания „Проджект уан прадъкшънс“. Дарина пуснала обява, че търси пиар, а Сандро веднага я грабнал с амбициите и уменията си . В негово лице тя открила истинска сродна душа. Заради съвместната им работа често им се налагало да пътуват заедно и от дума на дума помежду им започнали да прехвърчат искри. Италианските медии пък веднага надушили, че тандемът на Дарина Павлова и Сандро не е само творчески и раздухали любовната им афера. Семейството на милионерската вдовица, родом от Казанлък, било в течение на връзката им още от самото й начало. Дарина представила Сандро на двете си дъщери Венцеслава и Паола, както и на сина си Илия-Калоян, представяйки дясната си ръка като много специален за нея мъж. Павлова, децата й и Сандро често излизали да се забавляват заедно, а наследниците на Илия Павлов не криели симпатиите си към новия мъж на майка си.

Според италианската преса Сандро е бисексуален и има отношения и с мъже. Преди да попадне в обятията на Дарина, имал вземане-даване с модния император Джорджо Армани. Великият дизайнер не спирал да го хвали колко е потентен, но преди година Сандро напуснал модиста заради авантюра с управителка на заведение. Дарина Павлова обаче хич не се притеснявала, че младото лъвче снове и при другия пол, а прагматично обяснявала, че „върши чудесна работа“.