Стани звезда

4
Добави коментар
svetlio_st
svetlio_st

Здравейте, ще ви запозная с нещо, което обикновено остава встрани от вниманието на широката аудитория.

Разпространено е убеждението, че за участието във филм, игрален или телевизионен, в рекламен клип, в телевизионна игра се изискват театрално образование, опит, специални умения.

Всъщност всеки може да участва, да бъде пред обектива на камерите, да го види цяла България, дори света.

Става дума за професията статист. За да бъде човек статист не е необходимо нищо освен желание. Всичко, което се изисква е участието в кастинг и одобрение. Напълно е възможно един статист да бъде забелщзан, и да получи шанса на живота си да участва с роля в голяма кинопродукция.

В България се провеждат непрекъснто многобройни кастинги. Търсят се статисти за реклами, шоупрограми, филми. В България непрекъснато идват световни звезди, за да снимат високобюджетни продукции. Всички филми имат нужда от статисти. Всяка година стотици статисти получават поле за изява.

За тяхното набиране се грижат специализирани фирми, които създават списъци с подходящи статисти, които след това предлагат на режисьорите за да си изберат най-подходящите хора.

Днес тази индустрия се измества и онлайн, както почти всичко останало. Един от най-новите сайтове за подбор на статисти е  сайтът http://www.castingstar.info

В Кастинг Стар може да бъде открита актуална информация, новини за кастинги, предстоящи продукции.

Тук желаещите да бъдат статисти могат да се регистрират онлайн, да напишат най-важното за себе си. Цялата информация за регистрираните потребители се предоставя на режисьори на продукции.

Първата крачка е онлайн регистрацията. А всички знаем, че дори най-дългият път започва с една крачка.

За да имат по-големи шансове да бъдат избрани, кандидатите за слава трябва да напишат колкото може повече за себе си и да качат снимки, които ги представят в най-добра светлина.

Това е една добра възможност в днешната криза и растяща безработицата за статистите да получат добри доходи, които може да са от 30 до 100 лв на ден, и обикновено те ги получават веднага!

С пожелание тази информация да ви бъде полезна: Светломир Станчев