Тина Търнър обяви годежа си

1
Добави коментар
it_maniak
it_maniak

Тя ще сключи брак с германския музикален продуцент Ервин Бах, който е по-млад от нея с 20 години.

В Интервю за „Вог“ Тина Търнър разказва, че гостите на сватбата й ще трябва да се явят с бели костюми. А също, че тържеството ще е в Кюснахт, чиито планински пейзажи, зелени поляни и чисти реки отдавна са се превърнали в неразривна част от живота на американката.

По думите на Търнър досега не се чувствала толкова щастлива. Търнър увери, че в Швейцария се чувства защитена от намеси в личния й живот. Певицата не е имала публични изяви след турнето си през 2008-2009 г. Ястията за празничната сватбена вечеря ще бъдат приготвени от любимите готвачи на Търнър Хорст Петерман и Рико Цандонела. Вижте снимки на Тина >>

Тина Търнър и Ервин Бах са заедно вече 27 години. Певицата се запознава с първия си съпруг Айк Търнър през втората половина на 50-е години на миналия век. Двойката живее заедно 16 години, но бракът не е щастлив. През 1976 г. Тина Търнър получава развод, заявявайки, че през всичките години Айк я малтретирал физически и морално.

Десет години след като е получила развода си, Тина Търнър се запознава с германеца Ервин Бах. Двамата заживяват заедно от средата на 90-е. През 1998 г. Търнър и Бах се заселват в Кюснахт, близо до Цюрих.

На Тина Търнър й бяха необходими почти 30 години, за да се реши да оформи официално отношенията с любимия си. Неотдавна Тина Търнър подаде молба за швейцарско гражданство.