Тина Търнър се омъжва

2
Добави коментар
it_maniak
it_maniak

37 години след развода си, известната 73-годишна американска кралица на рок-ен-рола Тина Търнър обяви, че възнамерява да сключи брак след като получи швейцарско гражданство. Тя ще размени венчални халки с германският музикален продуцент Ервин Бах, който е по-млад от нея с 20 години и с когото има връзка вече 27 години, съобщава германското издание на списание Vogue. Певицата се снима за корицата на априлския брой на списанието.

Тина се е омъжвала до момента само веднъж. С първия с съпруг Айк Търнър се запознава през втората половина на 50-те години на миналия век. Бракът им продължава 16 години, след което през 1976 г. Тина получава развод и за първи път тогава прави шокиращи разкрития, че е била подложена през цялото време на морален и физически тормоз от мъжа си. Десет години по-късно се запознава с Ервин Бах, а от средата на 90-те години на миналия век двамата заживяват заедно. През 1998 г. се преселват в швейцарския град Кюснахт, близо до Цюрих.

В специалното интервю, което дава за Vogue, певицата признава, че са й били необходими почти 30 години, за да вземе решението да оформи отношенията си със своя любим. В началото на тази година тя обяви, че възнамерява да се откаже от американския си паспорт и да получи швейцарско гражданство.

Сватбата й ще се състои в градчето Кюснахт, а по настояване на булката дрескодът за всички гости ще е бяло. Приготвянето на празничната вечеря ще бъде поверено на любимите готвачи на Тина -Хорст Петерман и Рико Цандонела.