Песен за огън и лед, книга 1: Игра на тронове

1
Добави коментар

 

*Книгата се предлага в две различни корици!  При желание да получите конкретна, моля при поръчка отбележете като забележка!

С шеметния си бяг от скована в жесток студ страна към земи на вечно лято и охолно безгрижие, „Игра на тронове“ е сказание за владетели и владетелки, воини и чародеи, наемни убийци и незаконнородени претенденти за власт, появили се във времена на мрачни поличби. Тук странна войнствена орда се сражава с мечове, изковани от невиждан от човека метал, жестоко дивашко племе сее безумие сред хората, свиреп млад принц от кръвта на дракона разменя сестра си, за да си върне трона, едно дете се губи в сумрака между живота и смъртта и една решена на всичко жена предприема опасно пътуване, за да защити това, което и е скъпо. Сред заговори и коварства, трагедии и вероломство, победи и насилия, съюзници и врагове, съдбата на Старките виси на косъм и всяка от страните се бори за победа в най-смъртоносния конфликт: Играта на тронове.

Поредицата „Песен за огън и лед“ е една от най-добрите серии излизали през последните десетина години. Всяка от книгите бе определяна от четящите за „най-добро фентъзи на годината“. На границата на фентъзи и рицарския роман тя със сигурност ще задоволи и най-взискателния читателски вкус.

„Грабва те от първата страница и те държи до края. Блестящо!“ Робърт Джордан