Парапети – Колор Метал – сглобяеми алуминиеви парапети, аксесоари и елементи за парапетни системи

1
Добави коментар
ivokumchev
ivokumchev

Алуминиеви парапети, аксесоари и елементи за парапетни системи

Колор Метал ООД е производител на парапети и ограждащи конструкции от неръждаеми стомани, месинг и алуминий. Фирмата проектира, произвежда, изработва и монтира парапети и разнообразни метални детайли. Парапетните системи и другите продукти на Colour Metal притежават редица преимущества и са предпочитани от множество строителни фирми и частни лица.

Сглобяема алуминиева парапетна система – Колор Метал

Предлагаме на Вашето внимание универсална система на монтажни съединения

Системите от детайли тип Парапет представляват вид конструктор, съставен от голям брой унифицирани и лесни за сглобяване крепежни елементи и декоративни детайли. Чрез тяхното комбиниране е възможно създаването на широка гама конфигурации и проекти на парапети, преградни и ограждащи конструкции – парапети за тераси и стълбища, преградни парапети. Това прави продуктите от цветни метали на Колор Метал лесни за транспорт, бързи за монтаж и сравнително евтини, поради въведената система за серийно производство.

Липса на заварки и видими заваръчни шевове

Сглобяването на алуминиевите конструкции за парапети не изисква заварки – всичките метални детайли се сглобяват по между си с помощта на специални пружинни щифтове и сглобки, а основните крепежни елементи се сглобяват с помощта на видии и винтове като само в отделни случаи е предвидено лепене. Не се налага допълнителна обработка по време на монтажа и след него. Стриктната система на производство и контрол гарантират точност на обработените детайли и тръби, както и здравина и естетика на всички продукти.

Възможност за бъдещи промени

Готовата конструкция или изделие подлежи на промяна като разширяване, преместване, промяна на конфигурацията и добавяне на нови декоративни елементи по всяко време след монтажа. Шарнирните съединения позволяват сглобка на елементи под произволен ъгъл.

Здравина и защита от корозия на предлаганите продукти и готови конструкции

При производството на всички аксесоари и елементи за парапетните системи се използват изключително висококачествени материали. Неръждаемите метали се тестват сред химически активни среди и агресивни условия. Основен метал за производството на парапет е неръждаема стомана. Разрешен е за приложение както в градове и по крайбрежия, така и на кораби и химически производства. Неръждаемата стомана позволява изработка освен на парапети – и на прегради, козирки, огради, покриви, перголи, готови тераси и други конструкции. Суровината е с перфектни характеристики и позволява неограничена гаранция и якост на готовите продукти. Много голям брой държави имат заложен стандарт за парапети, козирки и други конструкции които са изключително и само от неръждаема стомана.

Колор Метал изгради чрез качеството на своите продукти от неръждаема стомана имиджа на компанията в страни като Англия, Франция и Русия.

Най – евтиният и неустойчив материал е алуминия. От него фирмата произвежда детайли за сглобяем парапет, които обаче не могат да бъдат нито сертифицирани, нито гарантирани при тяхната експлоатация. Алуминиевият парапет не може да бъде приложим в активна среда. Например в големите градове, по морските крайбрежия. Също така, използването на стоманени или поцинковани елементи при неговата сглобка е недопустимо поради факта, че черната стомана (независимо как е обработена тя) встъпва в химична реакция с алуминия и води до неговото разрушаване. Този процес стартира от момента на монтажа на такъв парапет и не може да бъде спрян.

• Колор Метал предлага изпълнения на изделия по поръчка
• Практиката за започване на работа по нестандартна поръчка е следната:

Получаване на описание с основните размери и предназначение на детайла и количество.
Изготвяне в рамките на няколко работни дни на конкретен отговор с цена, срок на изпълнение и възможност за подобрения.
Потвърждаване на заявката и заплащането на 50% от стойността й авансово.
Изработка и доставка на заявката в указаният срок на място, посочено от клиента. Транспортните разходи извън страната се заплащат от Клиента, а доставката се поема от компания, посочена от него.