Каза ми, че ако си тръгна сега, ще е завинаги

9
Добави коментар
ledzep
ledzep

Каза ми, че ако си тръгна сега, ще е завинаги

Здравейте, събрахме се с приятелят ми преди 5 месеца. Отначало всичко беше просто прекрасно, нямаше нито един излишен момент във връзката ни, имах чувството, че просто сияя. Той живее в град на 30 км от моя. Постоянно бяхме в тях заедно, той ходеше на работа, аз ходих да му помагам, след това се прибирахме заедно, говорихме си, радвахме се на всичко, гледахме филми. Не можехме да бъдем разделени дори за 1 вечер и двамата не можехме да спим един без друг .
Един ден той напусна работа, защото му беше писнало от отношението на работодателя му. След това аз си помислих, че всичкото време ще бъде само наше, но… Той започна да прекарва цялото си време пред компютъра си, започнахме да се караме за глупости, започна да ревнува още по-силно отколкото дотогава, стана направо непоносимо.
Карахме се, уж се разделяхме, пак се събирахме, пак се обичахме, но вече не беше същото. Съвсем скоро се бяхме скарали и пак се бяхме разделили точно заради компютри и подобни истории. След това се сдобрихме и отидох отново при него на Заговезни. Дойдоха негов приятел с приятелката си на гости, те пиха, напиха се. Останахме само двамата и не знам защо реши да иска прошка от бившата си приятелка и след което веднага ми се извини. Аз нямаше дори да разбера, ако не ми беше казал, и понеже аз не съм от ревнивите, му казах: не знам какво очакваш да чуеш, не знам какво да ти кажа, след което си легнахме…
На сутринта аз бях много сърдита, за да види как се чувствам всеки път, когато той ревнува и бях решена да си тръгвам. Говорихме и го питах защо й е искал прошка, не можа да ми отговори дори. След това го попитах дали ще я премахне от списъците си с абонати, и той я блокира пред мен. След което аз останах.
Два дни след това седях до него на компютъра му и просто забелязах, докато си пишеше паролата, че името й е включено с още други думи. И ми стана наистина неприятно, спрях да му говоря, цял ден не му обелих дума, само ме питаше: ще спреш ли да се цупиш, до кога ще се сърдиш? И след няколко часа бях склонна да говорим. Питах го защо е такава паролата му, той я беше сменил, помолих да ме погледне и да каже, че не изпитва нищо към нея и той го направи но на мен не ми беше достатъчно. Реших да си тръгна и той ми каза: ако сега си тръгнеш, ще е завинаги.
Аз му казах, че ми дължи извинение, но той очевидно не беше на същото мнение и ме остави да си тръгна. Звънна ми, още докато пътувах, за да види дали сам се прибрала, и край. Така приключиха нашите взаимоотношения, но аз не се чувствам никак доволна.
Не знам какво да правя, искам да се съберем отново и да се разбираме, както отначалото. И двамата сияехме, когато бяхме заедно. Къде отиде всичко това, какво се случи, как да го върна, моля ви, кажете ми.
Д.

 

Утеха.БГ:
Това, че е без работа и вероятно без пари, допълнително изнервя твоят приятел. Отделно ревността трови чувствата ви. Друг проблем е, че той е изгубил доверието ти. Дай му време да се освести. Явно, той също е доста объркан. И ако не ти се обади до месец, се оглеждай за друг мъж. С този всичко е изчерпано.
Но тук ще те посъветват и по-опитни хора.
Магистър Станимир

Категория:
Страсти и неволи  Етикети:
бившата, връзка, Заговезни, прошка, работа